TRANSPORT GRATUIT BUCURESTI SI ILFOV la PRETURI FARA CONCURENTA!! Comanda acum la numerele de telefon 0728 331 062 / 0728 831 224

Informații livrare

Toate preturile produselor pe siteul www.tabla-bucuresti.ro sunt finale si includ toate taxele.

Magazinul virtual  www.tabla-bucuresti.ro se adreseaza indeosebi clientilor din Municipiul Bucuresti, Judetul Ilfov  judetelor limitrofe (Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Prahova).

Livram oriunde in tara, prin societati de transport sau prin curier rapid.

Pentru comenzi sub 500lei va asteptam la punctul nostru de lucru.

Comenzile a caror valoare depaseste 500lei se livreaza gratuit in Municipiul Bucuresti si in Judetul Ilfov, cu mentiunea ca pentru Judetu Ilfov este posibil sa va rugam sa asteptati livrarea comenzii prin curierii tabla-bucuresti.ro 1-3zile lucratoare.

Comenzile a caror valoare depaseste 1000lei se livreaza gratuit in Bucuresti, Ilfov, dar si in judetele limitrofe la maximum 30km distanta de Bucuresti.

Comenzile a caror valoare depaseste 4000lei sunt livrate gratuit suplmentar fata de ce este enuntat mai sus in Prahova, Dambovita, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman.

Livrarea produselor se face intr-un interval de 2-48ore de la lansarea si confirmarea telefonica a comenzii pentru sortimente aflate in stoc. Marfa se livreaza insotita de bon fiscal sau factura.